Kahramanmaraş kent genelinde faaliyet gösteren 24 odanın seçimleri Ocak ve Şubat aylarında tamamlandı. Merkezdeki oda seçimlerinin tamamlanması sonrası ilçelerdeki odalarda da kongre heyecanı start aldı. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta sonu Türkoğlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Misak-ı Milli Konferans salonunda gerçekleşen seçimde, Orhan Çomruk ve Mesut Sakar yarıştı. Kongrede 452 oy alan Orhan Çomruk yeni dönemde başkan seçilirken, Mesut Sakar ise 407 oy aldı. Yoğun katılımın olduğu genel kurulda sonuçların belli olmasının ardından başkan seçilen Orhan Çomruk omuzlarda taşındı.

Karaca, konteyner kentteki vatandaşların sorunlarını dinledi Karaca, konteyner kentteki vatandaşların sorunlarını dinledi

ODAMIZI BERABER YÖNETECEĞİZ

Kongre sonrası konuşan Başkan Çomruk, oy veren vermeyen tüm esnaflara teşekkür etti. Seçim döneminde ekibiyle birlikte güzel çalışmalara imza attıklarının altını çizen Çomruk, “Öncelikle esnaflarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Bu işin çıraklığını da ustalığını da yapmış bir kardeşiniz olarak daha iyi hizmetler etmek için sizlerin de desteğiyle bizler çalışacağız hizmetimiz konuşulacak. Esnaf ve sanatkârlarımızın tüm sorunlarını biliyoruz ve çözümü için her türlü çabayı göstereceğiz. Her zaman esnaf ve sanatkârımızın yanında olacak ve onların görüş, öneri ve sorunlarıyla ilgileneceğiz. Her esnaf ve sanatkârımızın sorununa kendi sorunumuz gibi bakıp çözüm yolları arayacağız. Biz, kurumsallığı ön planda tutarak odamıza yeni projelerle değer katmak, esnaf sorunlarını çözmek, değişen ve gelişen ilçemizde esnafımızın oda ile iletişimini güçlendireceğiz. Esnaf ve sanatkârımıza sorun üreten oda değil, çare bulan oda olacağız. Odamızı beraber yönetecek, el birliği ile her türlü zorluğun üstesinden geleceğiz. Bunun içinde bilgi ve beceriye sahibiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim