Kahramanmaraş’ta ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar, TOKİ’nin “500 Bin Sosyal Konut” projesine kilitlendi. Kent genelinde inşa edilecek konutların hak sahiplerinin belirleneceği kura çekimi için heyecan dorukta. Türkoğlu ilçesi de projeden payını alacak 350 konutla gündemde.

Thumbs B C 70E0E678D9F14901536Fb2A60A8E8Bac

KURA ÇEKİMİ NOTER HUZURUNDA VE CANLI YAYINDA

Türkoğlu’nun Sanayisi Masaya Yatırıldı
Türkoğlu’nun Sanayisi Masaya Yatırıldı
İçeriği Görüntüle

Türkoğlu’nda hak sahipliği belirlenecek kura, 23 Ocak Cuma günü noter huzurunda gerçekleştirilecek. TOKİ’nin resmi YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak kura sayesinde vatandaşlar, evlerinden süreci anlık olarak takip edebilecek. Şeffaflık ilkesiyle yürütülecek çekiliş, ilçede büyük heyecan uyandırıyor.

ASİL VE YEDEK LİSTELER AYNI GÜN AÇIKLANACAK

Kura çekiminin ardından asil ve yedek hak sahiplerinin listesi aynı gün erişime açılacak. Vatandaşlar, sonuçları TOKİ’nin resmi internet sitesi www.toki.gov.tr ve e-Devlet Kapısı www.turkiye.gov.tr üzerinden T.C. kimlik numaralarıyla kolayca sorgulayabilecek.

2025 2 F9 2 F A A 39485871

TÜRKOĞLU’NDA YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Deprem sonrası konut ihtiyacının artığı Kahramanmaraş’ta, Türkoğlu’ndaki sosyal konutlar özellikle aileler için büyük önem taşıyor. Kura çekimiyle birlikte ilçede yaşayan binlerce vatandaş, uzun süredir hayalini kurdukları evlerine bir adım daha yaklaşmış olacak.

Muhabir: Ayşegül Dokuyucu