TUSAŞ'tan Türkoğlu'nda anlamlı iftar: Birlik ve beraberlik sofrası TUSAŞ'tan Türkoğlu'nda anlamlı iftar: Birlik ve beraberlik sofrası

Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumları hükümlüleri tarafından iş yurdu atölyelerinde hükümlüler tarafından yapılan tablo, tesbih, el işi sanatları, yemeni, bakır işçiliği gibi birçok ürün Kahramanmaraş Adliyesi’nde sergilendi. Belirli bir ücret karşılığında satışa da sunulan ürünler, Kahramanmaraş Adliyesi’ne ve hükümlülere maddi katkı sağlayacak. Düzenlenen programa, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, hakimler, savcılar ve çok sayıda adliye çalışanı da katılım sağladı. Sergide yaptığı konuşmada Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Türkiye geneli yapılan bir serginin satışlarında Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumu’nun birinci olduğunu belirtti.

Whatsapp Image 2024 05 08 At 13.25.26 (1)

TÜRKOĞLU BİRİNCİ, KAHRAMANMARAŞ ÜÇÜNCÜ OLDU

Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, sözlerine şöyle devam etti; “Ülke genelindeki açık ceza infaz kurumlarında yapılan eğitim faaliyetlerinin ve iş kolları üretimlerinin sergilendiği bir sergide Türkoğlu alınan siparişlerde Türkiye'de birinci oldu. Kahramanmaraş Açık Ceza İnfaz Kurumu ise satış itibariyle üçüncü oldu. Buradan şunu görüyoruz; Kahramanmaraş bu noktada açık cezaevi nezdinde üretim faaliyetleri ve eğitim faaliyetleri noktasında cezaevi kurumlarının tamamını değerlendirdiğimizde ülkede ilk beş sıralamasına girebilecek kalitede. Bu çeşitliliği arttıracağız ve Kahramanmaraş’ı en iyi eğitimin verildiği ceza infaz kurumları kapsamında bir marka haline getireceğiz.”

Whatsapp Image 2024 05 08 At 13.19.07

Kaynak: Haber: Ayşegül Dokuyucu