Türkoğlu ilçesini metropol ilçe yapma yolunda çalışmalarına kararlılıkla devam eden Türkoğlu Belediyesi, Belediye Başkanı Osman Okumuş öncülüğünde kentte Açık Hava Sinema etkinliklerine devam ediyor. 2022 yılının Ağustos ayında yaz etkinlikleri kapsamında Millet Meydanı’nda düzenlenen çocuklara yönelik Açık Hava Sineması bu yıl lojistik konteynerkentinde gerçekleştirildi. Programa Türkoğlu Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Gösterimde çocuklara çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

photo_5922298884145659747_y

DİĞER KONTEYNERKENTLERDE DE ETKİNLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

 Depremzede vatandaşlara motivasyon kaynağı sağlayan Başkan Okumuş, “Çocuklarımızın yüzünüzden gülümseme hiç eksilmesin. Belediyemiz tarafından çocuklarımıza yönelik Kültür ve Sosyal Etkinlikler Kapsamında 'Açık Hava Sineması serimiz bu yılda devam ediyor. Sinema filmini Kaymakamımız Mustafa Nevzat Mercan ile birlikte konteynerkentteki çocuklarımızla izledik. Açık hava sineması diğer konteynerkentlerde de devam edecek” ifadelerini kullandı.

photo_5922298884145659748_y

Büyükşehir, Türkoğlu’nda Orçan Caddesi’ni Sıcak Asfaltla Buluşturuyor Büyükşehir, Türkoğlu’nda Orçan Caddesi’ni Sıcak Asfaltla Buluşturuyor

Haber: Ayşegül Dokuyucu

Editör: Didem Kayabaşı