Kahramanmaraş’ın tanınmış avukatlarından Musab Hasırcı, hayatını kendisi gibi avukat olan Gaziantepli meslektaşı Şule Nur Öğütçü ile birleştirdi. Fikriye ve Latif Öğütçü’nün güzel kızları Şule Nur ile Mehmet- Teslime Hasırcı çiftinin yakışıklı oğulları Musab İstasyon Düğün Salonu’nda düzenlenen muhteşem düğün töreniyle dünya evine girdi. Düğün töreninde mevlit okunup, ilahiler söylenirken semazen gösterileri de yapıldı. Genç çiftin nikâhını Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş kıydı.

391597308_711796854314884_982370180922368792_n

TOPLUMUN TEMELİ AİLEDİR

Çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Okumuş, evlilik cüzdanını genç çiftlere vererek, “Toplumun temeli aile, ailelerin de temeli güçlü bir nikâh. İnşallah artık bundan sonraki hayatınızda ömür boyu birbirinize saygı ve sevgi çerçevesinde vatanını, devletini, milletini, bayrağını seven, güzel nesiller verirsiniz. Ünlü bir filozofun dediği gibi; ‘evlilik kelimesini, sözcüklerden çıkardığımız takdirde yerine gelebilecek en güzel şey paylaşmak.’ Artık karı koca arasında paylaşmak sizin önceliğiniz olacak. Bir gül bahçesi düşünün; içerisinde çok güzel kokuların olduğu gibi dikenlerin de olduğu bir aile hayatı sizinki. Bu, dikenler sizin ailenizin arasına nifak saçacak demek değildir. Tartışacaksınız ama yine ünlü bir filozofun söylediği gibi ‘aranızda bir tartışma çıktığı zaman, haklı olan taraf konuşmayacak, haksız taraf da susacak.’ Sloganımız bu olacak inşallah. Sizlere Türkoğlu Belediye Başkanı olarak ömür boyu mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Rezerv alandaki esnaflar için yeni geçici çarşıda başvurular başladı Rezerv alandaki esnaflar için yeni geçici çarşıda başvurular başladı

Haber: Ayşegül Dokuyucu

Editör: Didem Kayabaşı