Büyükşehir, Türkoğlu’nda Orçan Caddesi’ni Sıcak Asfaltla Buluşturuyor Büyükşehir, Türkoğlu’nda Orçan Caddesi’ni Sıcak Asfaltla Buluşturuyor

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, göreve geldiği günden itibaren Organize Sanayi Bölgesi'nin önemine vurgu yaparak, bölgenin ekonomik potansiyelini harekete geçirmek için yoğun çaba gösteriyor. Yapılan düzenlemeler ve teşviklerle birlikte, Türkoğlu Organize Sanayi Bölgesi, girişimciler ve sanayiciler için cazip bir yatırım noktası haline geldi. Başkan Okumuş ‘un öncülüğünde gerçekleştirilen planlamalar sayesinde bölge, her geçen gün yeni işletmeler, fabrikalar ve tesislerle zenginleşiyor ve istihdam olanakları artıyor. Bu yönlü yapılan yatırımlar, bölge ekonomisine önemli katkılar sağlarken, aynı zamanda yerel halkın da refah düzeyini yükseltmeye yönelik adımları içeriyor. Türkoğlu Organize Sanayi Bölgesi, sadece yerel değil, aynı zamanda bölgesel kalkınma açısından da stratejik bir rol oynuyor. Bu kapsamda açıklamalarda bulunan Başkan Okumuş, “İnsanlarımızın doğduğu yer aynı zamanda da doyduğu yer olması için bütün gayretimizle çalışıyoruz” dedi.

AASSD

BİZİM DOKTRİNİMİZ “İNSANLARIMIZIN DOĞDUĞU YERDE DOYMASIDIR”

Başkan Okumuş, “Jeopolitik bakış açınız ne kadar geniş ise üretim gücünüz de o kadar geniş oluyor. Göreve geldiğimizden bu yana ilçenin gelişimi açısından önemini her dönem sıkça hissettiğimiz, OSB’lerimiz çok şükür ki; faaliyetlerine devam ediyor. Eğer ortaya bir irade koyup bunu uygulamak istiyorsanız en güçlü silahınız yine vizyonunuz oluyor. 2005 yılından bu yana üstünde önemle durduğumuz ve bizim için bir doktrin olan, “İnsanlarımızın Doğduğu Yerde Doyması” bakış açımız hamdolsun bugün meyvelerini vermeye başladı. Depremden önce 12 bin çalışan bulanan Türkoğlu OSB’leri faaliyet alanlarını genişletmeye devam ediyor. 2024 yılı içerisinde yapılması planlanan ve yapılacak yeni yatırımlar ile istihdam sayıları hızla artarak devam edecek. Sayın cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu üretim modeli sayesinde, ilçemiz önemli bir sanayi atılımı gerçekleştiriyor” ifadelerini kullandı.

Haber: Ayşegül Dokuyucu

Editör: Didem Kayabaşı