Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 2014 yılında yapımına başlanan ve Türkiye’nin sayılı Hastaneleri arasında olan Bölge Hastanesi inşaatı tamamlandı.

PAZARCIK’DA YER YERİNDEN OYNADI PAZARCIK’DA YER YERİNDEN OYNADI

Teknik ve fiziki özellikleri ile Türkiye’nin sayılı hastanelerinden biri olan ve 2014 yılı Haziran ayı içerisinde inşaatına başlanan ve kuzey ilçelerde büyük bir heyecan uyandıran Elbistan Bölge Hastanesi inşaatı belirtilen tarihe yetiştirildi.  İnşaatına başlanan ilk günden beri bölge halkı için büyük bir ilgi odağı olan bölge hastanesine olası bir depremde dahi ayakta kalıp yaralarını sarmasını sağlayacak olan deprem izolatörleri de yerleştirmişti. Yaklaşık 400 yataklı bölge hastanesinin tamamlanmasıyla birlikte sadece Elbistan, Göksun, Nurhak, Ekinözülü vatandaşlar değil çevre illerden gelecek olan hasta ve yakınlarını kabul edecek kapasiteye sahip. Yaklaşık 55 bin metrekare kullanım alanına sahip olacak Elbistan bölge hastanesinde helikopter pisti de oluşturuldu.  

''BİZİM ÖNCELİKLİ AMACIMIZ İŞ GÜVENLİĞİDİR’

KLV inşaat Proje Müdürü Timuçin Evci, Bölge hastanesinin test süreci ile son olarak ta servis bölümlerinin de bittiğini belirtti. Evci: “250’ye yakın personel ile Bölge Hastanesinin inşaatını hızlı bir şekilde tamamladık, sahada yapılan altyapı çalışmalarının ardından projeye 2014 yılı haziran ayı içerisinde başladık ve hedefimizi yakaladık. Teslim ayımız olan 2016 Kasım ayında söz verdiğimiz tarihte teslim ettik.  KLV İnşaat olarak bizim öncelikli amacımız iş güvenliğidir, iş güvenliğinin yanı sıra projeyi düzgün, geri dönüşümsüz ve kaliteli bir şekilde bitirmekti ve sözümüzde durduk “dedi. Evci sözlerinin sonunda, yapılan bölge hastanesi Elbistan Halkına hayırlı olsun projede emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Haber: Erdi İşbilir

Editör: TE Bilisim