Türkoğlu ilçesindeki yatırımlarına devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bir yatırım için daha kolları sıvadı. Şehir genelinde pek çok mahalleye yeni köprüler inşa eden Büyükşehir, bir yenisini de Türkoğlu Kuyumcular Mahallesi’ne kazandırıyor. Mahalledeki köprünün dar olması nedeniyle ulaşımda tehlike arz ettiği için yaklaşık 100 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa etmeyi planlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda bölgeye kazandırılacak yeni köprü için bugün saat 11.00’de ihale gerçekleştirecek. Yapılacak ihalenin ardından ise bölgeye kazandırılacak yeni köprünün inşaatına başlanacak. Çalışmalarla bölgeye yaklaşık 100 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğinde, 7 ayaklı modern bir köprü kazandırılacak.

 Türkoğlu Kuyumcular (2)

Büyükşehir, Türkoğlu’nda Orçan Caddesi’ni Sıcak Asfaltla Buluşturuyor Büyükşehir, Türkoğlu’nda Orçan Caddesi’ni Sıcak Asfaltla Buluşturuyor

GÜNGÖR: İHALENİN ARDINDAN HEMEN KÖPRÜMÜZÜN İNŞAATINA BAŞLAYACAĞIZ

 

Türkoğlu’na yapılacak köprüyle ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Türkoğlu Kuyumcular Mahallemize dar olduğu için ulaşımda tehlike arz eden köprü yerine yaklaşık 100 metre uzunluğa, 12 metre genişliğe sahip 7 ayaklı modern bir köprü kazandırıyoruz. 11 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek ihalenin ardından hemen köprümüzün inşaatına başlayacağız. Şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.  

 

 

Editör: Manşet Gazetesi