Kentte 7/24 görevlerini sürdüren, suçlu ve suçlulara karşı etkin bir şekilde mücadele eden Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü çalışmalarına aralıksız, üstün bir kararlılıkla devam ediyor. Bu kapsamda 21-28 Ağustos tarihleri arasında şehrin dört bir yanında düzenlenen operasyon faaliyetlerini yayımlayan İl Emniyet Müdürlüğü,  adli makamlarca haklarında yakalama kararı bulunan 68 aranan şahsın yakalandığını, bu şahıslardan 37’sinin tutuklandığını belirtti. İcra edilen operasyonel faaliyet raporlarının devamı şu şekilde, “İlimizde Uyuşturucu Madde ticareti yapan 13 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanmıştır. Bu operasyonlarda 718,43 Gr Metamfetamin, 17 bin 366 Adet Sentetik Ecza ele geçirilmiştir.

HIRSIZLIK OLAYLARINA KARIŞAN 32 ŞÜPHELİ YAKALANDI

İkamet ve işyerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 32 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış olup haklarında adli işlem yapılmıştır. Ekiplerimiz tarafından 20 adet ruhsatsız tabanca ve 3 adet av tüfeği ele geçirilmiştir.

169 ARACA YÜKSEK SESLE MÜZİK DİNLEMEKTEN, 79 ARACA ABARTI EGZOZDAN İŞLEM YAPILDI

Jandarma ekiplerinden dev operasyon Jandarma ekiplerinden dev operasyon

Trafik Ekiplerimizce, trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine sebep olan, 169 araca yüksek sesle müzik dinlemekten, 79 araca ise abartı egzozdan işlem yapılmıştır. İl Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde genel güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir.”

Haber Merkezi

Editör: Didem Kayabaşı