Türkoğlu Belediyesi ekipleri, ilçenin farklı noktalarında yürüttükleri çalışmalarla hizmet vermeye devam ediyor. Belediye ekipleri, yeşil alanlardan sosyal tesislere kadar geniş bir yelpazede bakım ve düzenleme faaliyetleri gerçekleştiriyor.

443719169 2191375161195112 4003415781631168135 N

Başkan Karaca, Türkoğlu için önemli gündem maddelerini açıkladı Başkan Karaca, Türkoğlu için önemli gündem maddelerini açıkladı

ÇALIŞMA ALANLARI VE FAALİYETLER

Çalışma Alanları ve Faaliyetleri kapsamında; Şekeroba Millet Bahçesi, Çim biçimi ve genel bakımı,  Beyoğlu Millet Bahçesi Çim biçimi ve genel bakım. İmalı Deresi Şelale Park Çim biçimi ve genel bakım. Ceceli Şekerpınarı Park Çim biçimi ve genel bakım.  Beyoğlu Değirmen Park Çim biçimi ve genel bakım.  At ve Okçuluk Eğitim Merkezi Çim biçimi ve genel bakım.  İlçe Genelindeki Parklar Temizlik ve genel bakım. İmalı Deresi Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Çevre düzenlemesi. İlçe Geneli Hafriyat Çalışmaları Hafriyat kaldırma çalışmaları. Evde Bakım Hizmetleri İlçe genelinde evde bakım çalışmaları yapıldı.

YEŞİL ALANLAR VE PARKLARIN DÜZENLENMESİ İLE ÇEVRE TEMİZLİĞİ İÇİN TİTİZLİKLE ÇALIŞIYORUZ

Belediye Başkanı Mehmet Karaca, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, "İlçemizin her noktasında vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve güzel bir çevrede yaşamaları için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yeşil alanlarımızın bakımı, parklarımızın düzenlenmesi ve çevre temizliği gibi konularda titizlikle çalışıyoruz" dedi. Bu kapsamda, ilçenin dört bir yanındaki park ve bahçelerde düzenli olarak çim biçimi ve genel bakım faaliyetleri gerçekleştirilirken, çevre düzenlemesi ve hafriyat kaldırma çalışmaları da hız kesmeden sürdürülüyor. İlçe sakinlerine yönelik evde bakım hizmetleri de devam ederek, vatandaşların ihtiyaçlarına yerinde çözümler sunuluyor. Türkoğlu Belediyesi, ilçenin yaşam kalitesini artırmak adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor.

Muhabir: Ayşegül Dokuyucu