Türkoğlu ilçesini metropol ilçe yapmak adına  çalışmalarına kararlılıkla devam eden Türkoğlu Belediyesi, Belediye Başkanı Osman Okumuş öncülüğünde, ilçenin birçok alanında çalışmalar hız kazandı. İlçe, geniş kapsamlı 2 Millet Bahçesi ve 5 spor kompleksiyle ön plana çıkarken, belirli alanlarda da peyzaj çalışmaları yapılıyor. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in kente kazandırdığı EXPO 2023 Sergi Alanı’nda oluşturulan Türkoğlu standıyla dikkatleri üzerine çeken Türkoğlu Belediyesi, bu anlamda çalışkan ve kararlı olduğunu da kanıtlıyor.

photo_5916023756537576431_y

TÜRKOĞLU İLÇEMİZ EN İYİSİNE LAYIK

Başkan Karaca, Türkoğlu için önemli gündem maddelerini açıkladı Başkan Karaca, Türkoğlu için önemli gündem maddelerini açıkladı

Yeşil alanların insana huzur verdiğini belirten Başkan Okumuş şu sözleri kaydetti; “EXPO 2023 için ilham aldığımız yerler, ilçe sınırlarımız içinde inşa ettiğimiz 2 Millet Bahçesi ve 5 spor kompleksinden ileri geliyor . Bu alanlar için büyük çaba sarf ettik. Tabi biz sadece büyük yeşil alanlarımızı dile getirdik. Küçük ölçekli onlarca yeşil alana sahip bir ilçeyiz. Yeşil alanlarımızı her geçen gün artırıyoruz. Çünkü yeşil alanlar insanların ruhen ve bedenen rahatlamasını sağlayan alanlardır. İlçemizin birçok alanında, EXPO alanı gibi yeşil alanlar oluşturacağız. Çünkü Türkoğlu ilçemiz en iyisine layık.”

Haber: Ayşegül Dokuyucu

Editör: Didem Kayabaşı