İlçe Belediyeciliğine en güzel örnek olan Türkoğlu Belediyesi, tarım, konut, turizm alanında yaptıklarının yanında gençlerin eğitimini de unutmuyor. Başkan Osman Okumuş geçen haftalarda öğrenciler için yapay zekâ destekli sanal dershane ile ücretsiz eğitim projesini duyurmuştu. Türkoğlu Belediyesi Başkan Okumuş’ un öncülüğünde öğrencilere okullarında ‘Eğitim Akademisi Tanıtım Programı’ gerçekleştirildi. Öğrencilere sanal dershaneyi nasıl kullanacakları ve amaçlarının neler olduğu anlatıldı. 

photo1698900320

Büyükşehir, Türkoğlu’nda Orçan Caddesi’ni Sıcak Asfaltla Buluşturuyor Büyükşehir, Türkoğlu’nda Orçan Caddesi’ni Sıcak Asfaltla Buluşturuyor

GENÇLER, SİZİN GÜZEL YERLERE ULAŞACAĞINIZA İNANIYORUZ!

Başkan Okumuş sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; “Eğitimdeki desteğimiz sürüyor çünkü her eğitimli birey, ülkemizin süper güç olma hedefine ulaşması için çaba sarf edecektir. Sizler gelecekte bu ülkenin gururu olacaksınız. Belediyemizin "Eğitim Akademisi" sanal dershanesi, öğrencilere ek dersler sağlayarak onları destekleyecek. Gençler, sizin güzel yerlere ulaşacağınıza inanıyoruz!” dedi.

photo1698900320 (2)

Haber: Ayşegül Dokuyucu

Editör: Didem Kayabaşı