Yaklaşık 1 yıl önce kadar Masal Kafe’yi devralıp daha nezih bir ortam yaratarak Pastaneye çeviren, Köşem Pastanesi işletmecisi Şevket Ardıç, en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirtti. İşletme sahibi Şevket Ardıç, “Yaklaşık 1 oldu burayı devralalı, önce ki ismi Masal Kafe idi biz devraldık Pastane kafeye çevirdik.  Yıllardır turizm sektöründe çalıştım, en son 11 yıl boyunca Ramada otelde pasta şefi olarak çalıştım. Bir yıl öncesine kadar burayı işyerimi açtım. Kendi mesleğimi devam ettirmek için kendi memleketimde bu işi yapmaya karar verdim ve burayı devraldım. Kafemizde Kahvaltı çeşitlerimiz, yaş pasta, kuru pasta çeşitlerimiz, baklava çeşitlerimiz, hamburger, pizza, çis kek, künefe, sıcak içecekler, soğuk içecekler gibi birçok çeşidimiz mevcut, çeşitlerimiz bol. Ürünlerimizin bir kısmını başka firmalardan, Dondurmayı Alpedo’dan tatlı çeşitlerini ise Tatlı Park’tan ve Karmen Pastanesinden temin ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

Feyzettin Okumuş, Gece Gündüz Demeden Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor Feyzettin Okumuş, Gece Gündüz Demeden Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

HERKES AİLESİYLE BURADA GÜZEL VAKİT GEÇİREBİLİYOR

Müşteri memnuniyetini çok önem verdiklerini, herkesin Köşem Pastanesi’nde güzel vakit geçirdiğini belirten Köşem Pastanesi işletme sahibi Şevket Ardıç, “En kaliteli şekilde müşterilerimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Kul rızkını yer, kimseyle bir rekabetimiz yok, çok şükür bir ekmek kapımız var. Vatandaşlar mekânımızın aile salonuna çevirdiğimizi bilmiyorlar. Herkes ailesiyle beraber burada huzurlu bir şekilde vakit geçirebiliyor. Birçok aile buranın aile salonunun olduğunu, buranın el değiştirdiğini bilmiyor. İki katlı yerimizde üst katımızda sadece aile için hizmet veriyoruz, fiyatlarımız da uygun. Bu şekilde, en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Buraya gelen herkesin memnun olacağını düşünüyorum. Herkesi bekleriz’’ ifadelerini kullandı.

Editör: Didem Kayabaşı