Geçtiğimiz haftalarda Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda başkan seçilen Mustafa Buluntu’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve beraberindeki heyet Başkan Buluntu’yu makamında ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş,  SMA hastası Yusuf Baran Korkmaz için 6 aydır devam etmekte olan yardım kampanyasına destek talebini dile getirdi.

4-11

BULUNTU BAŞKANA İLGİ VE ALAKALARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş gerçekleştirilen ziyarette şunları kaydetti, “Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen kıymetli dostumuz Mustafa Buluntu'yu makamında ziyaret ederek "Hayırlı olsun" dileklerimizi ilettik. AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanımız Av. Feyzettin Okumuş ve Korkmaz aile fertleri ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyarette SMA hastası küçük hemşerimiz Yusuf Baran Korkmaz için de 6 aydır devam etmekte olan yardım kampanyasına destek talebimizi dile getirdik. Buluntu başkana ilgi ve alakaları için teşekkür ediyoruz.”

2-18

Mehmet Karaca, Şekeroba Mahallesi'nde Esnafları Ziyaret Etti Mehmet Karaca, Şekeroba Mahallesi'nde Esnafları Ziyaret Etti

Editör: Didem Kayabaşı