Başkan Okumuş kaza geçirdi Başkan Okumuş kaza geçirdi

Kahramanmaraş’ta 6 yıldır faaliyet gösteren KAMFOT bu yılda birbirinden harika fotoğraflarla sanatseverlerle buluştu. “Kahramanmaraş Burada” sloganıyla Germanicia Otel’de gerçekleştirilen fotoğraf sergisine KAMFOT Başkanı Baki Özdoğan’ın yanı sıra Kültür Turizm İl Müdürü Seydihan Küçükdağlı, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül ve ilgililer katıldı. Birbirinden estetik fotoğrafların yer aldığı serginin açılış töreninde konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, sergi organize edenleri tebrik etti. Konuşmasında turizmle ilgili yapılan tanıtımların önemine vurgu yapan Okumuş, turizmin tüm şehri bereketlendireceğini söyledi.

IMG_4896

KAHRAMANMARAŞ ÖZELLİKLE EKO-TURİZM ALANINDA ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEHİR

Okumuş burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bugün Otel Germanicia’da ‘Kahramanmaraş Burada’ isimli bir fotoğraf sergisine katıldık. Burada Kahramanmaraş fotoğrafçılık topluluğunun düzenlediği fotoğraf sergisini gezdik. Çektikleri fotoğrafları anlattılar. Bu güzelliklere belki her zaman bakıyoruz ama detaylı olarak göremiyoruz, bunları görmemize vesile oldular. Kahramanmaraş özellikle eko-turizm alanında çok önemli bir şehir. Gastronomisiyle de ön planda olan, saray mutfağı olan, annelerimizin yaptığı güzel yemekleri diğer şehirlerde göremediğimiz, harika bir şehir. Bugün insanların gelir seviyesi yükseldikçe gezmek ve tatmak istiyorlar. Gezmeyi ve tatmayı yapan insanları Kahramanmaraş’a çekmemiz için tanıtıma ihtiyacımız var. Burada da ana unsurların Belediyeler olması gerekiyor. Turizm İl Müdürlüğümüzle birlikte turizme gönül veren Sivil toplum kuruluşlarının da Kahramanmaraş’ın tanıtımına katkı sağlamalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bir şehre bir proje yaparsın belirli bir kesimi ilgilendirir ama turizmle ilgili yapılan bu tanıtım bu şehirdeki bütün insanların kalkınmasına vesile olur. Bundan dolayı burada da emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sergideki fotoğrafların hikâyelerini, sergiye ziyarete gelen tüm ziyaretçilere anlatan KAMFOT Başkanı Baki Özdoğan ise Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un davetlerini geri çevirmediği ve sergiye ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

 Tüm fotoğrafları beğeni ile inceleyen Başkan Okumuş, organizasyonu düzenleyen KAMFOT ekibini tebrik etti.

IMG_4828

BÖYLE FAALİYETLERİN ARTMASI KAHRAMANMARAŞ’A KÜLTÜR TURİZM AÇISINDAN MÜTHİŞ DERECEDE FAYDALI

Fotoğraf sergisine katılan Kültür Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, sanatsal faaliyetlerin artması temenni ettiğini kaydederek, “Kahramanmaraş’ın kültür turizm alanındaki yoğun faaliyetler içerisinde sanatında yoğunluğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Birbirinden farklı formatlarda sanat faaliyetleri gerçekleştiriyor, sanatsal üretimleri görebiliyoruz. Bu sanatsal üretimleri de böyle sergilemek ve Halk ile buluşturmak gerekiyor. Kahramanmaraş’ı ve Kahramanmaraş’ın kültürünü fotoğraflarda gördük. Kültür turizm adına her şey yapılıyor her şey tamam, fotoğraf sergisi neden olmasın dedik. Bu organizasyonu gerçekleştiren arkadaşlara ve Germinica otele teşekkür ediyorum. Tüm Kahramanmaraş halkının da bu fotoğraf sergisine gelmesini tavsiye ediyorum. Böyle faaliyetlerin artması Kahramanmaraş’a kültür turizm açısından müthiş derecede faydalı, böyle faaliyetlerin devam etmesini ve artmasını temenni ediyorum” ifade etti.

IMG_4893

Editör: Manşet Gazetesi