Başkan Görgel: “Şehrimizin İhtiyaçlarını Bir Öncelik Dâhilinde Karşılıyoruz” Başkan Görgel: “Şehrimizin İhtiyaçlarını Bir Öncelik Dâhilinde Karşılıyoruz”

3-43

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş’a gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve beraberindeki heyet, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde kazandırılacak olan uçak parçası üretim tesisinde incelemelerde bulundu. Bakan Bolat’a TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Mevlüt Kurt, Prof. Dr. Mehmet Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör eşlik etti.

TÜRK SAVUNMA SANAYİNE NİTELİKLİ ÜRÜN ÜRETECEK OLAN İLÇEMİZİN HEYECANI ÇOK BÜYÜK

TUSAŞ’ın Türkoğlu OSB içindeki tesisi ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Önümüzdeki aylarda açılması planlanan tesis için büyük gayret ve çaba harcamaktan ayrıca ilçemizde olmasından dolayı büyük gurur duyuyoruz. Söz konusu devasa yatırım ile son yıllarda atılım üstüne atılım yapan Türk Savunma sanayine nitelikli ürün üretecek olan ilçemizin heyecanı çok büyük. Ulusal ölçekte üretim yapan firmaları bulanan Türkoğlu OSB TUSAŞ ile uluslarası bir üretim yapan merkez konumuna dönüşüyor. İlçemize istihdamın yanı sıra teknolojik yatırım, Ar-ge, İnovasyon, bilgi, beceri, tecrübe gibi hususları kazandıracak TUSAŞ tesisinin bir parçası olmaktan büyük gurur duyuyoruz.  Ticaret Bakanımız Ömer Bolat'a ilgi ve alakalarından dolayı, TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı hemşerimiz Prof. Dr. Rafet Bozdoğan'a ilçemize yaptıkları yatırım için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

2-59

Haber: Halil Öksüzce

Editör: Çağatay GEDİK